ELAZIĞ / SİVRİCE - Atatürk İlkokulu

Eyl

Öğrencilerimiz dünyanın katmanlarını öğrenirken keyifli vakit geçirdiler.

Eyl

Sevgili Öğrenciler ve Velilerimiz, 2023-2024 Eğitim Ögretim Yılı Hepimize Hayırlı Olsun. Sizler gibi bizler de heyecanla başlıyoruz.

Tem

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. sınıf kayıt işlemleri başladı. Öğrenci kayıtları için velilerimizin okulumuz idaresine öğrenci kimliği ile başvurması gerekmektedir.

ATATÜRK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Tel No: 0424 411 23 56

Tem

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Anasınıfı Kayıt İşlemleri Başladı.

Haz

2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı karne dağıtım töreniyle sona erdi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güzel bir yaz tatili geçirmelerini temenni ederiz.

ATATÜRK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Haz

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Mehmet TÜNÇ ile birlikte okulumuz bahçesinde kahvaltı yaptı.

Haz

Okulumuz anasınıfı, 1/A Sınıfı ve 4/A Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu gösterileri, okuma bayramı, mezuniyet ve kep atma töreni 01 Haziran 2023 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma Programı  okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz Öğretmenlerinin Derlediği Masallardan Oluşan "Saklı Şehrin Masalları" Kitabı Yayınlandı.

Nis

"Harput Masalları ile Büyüyorum"  eTwinning Projesi kapsamında büyüklerimizden keyifli masallar dinledik.

Ara

İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre VURAL, 31.12.2021 Cuma günü okulumuzu ziyaret etti.

DÜNYANIN BÜTÜN ÇİÇEKLERİ

Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum
Bütün çiçeklerini getirin buraya,
Öğrencilerimi getirin, getirin buraya,
Kaya diplerinde açmış çiğdemlere benzer
Bütün köy çocuklarını getirin buraya,
Son bir ders vereceğim onlara,
Son şarkımı söyleyeceğim,
Getirin, getirin... ve sonra öleceğim.

Ekm

Süt ve Çikolata Padişahlarının "64 Kare Ülkesi" artık okulumuzda...

Eyl

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersi kapsamında "Dünya'nın Şekli ve Yapısı" ünitesini işlerken dünyamızın geoit şeklini ve katmanlarını oyun hamurları ile biçimlendirerek öğrendiler.