ELAZIĞ / SİVRİCE - Atatürk İlkokulu

May

Trafik güvenliği konusunda mevcut farkındalığın arttırılması amacıyla İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde, ilkokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığını geliştirmek için okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Nis

104. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Kutlama Programı Okulumuzda Yapılan Tören ile Kutlandı

Mrt

27 Mart Kütüphane Haftası kapsamında öğrencilerimiz  Sivrice İlçe Halk Kütüphanesine gezi gerçekleştirdiler.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından düzenelenen Mangala Turnuvasında ilkokul kategorisinde ilçe birincisi olan okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Baran ÇAVUŞOĞLU arkadaşları tarafından çoşkulu bir şekilde karşılandı.

Mrt

Okulumuz 3/A sınıfı Öğretmeni Seda TOKDEMİR ile öğrencileri Fen Bilimleri dersinda bitkilerin gelişim süreçlerini gözlemlemek, öğrencilerimizin toprak, bitki ve canlılar ile ilgilenmeleri için sınıflarında BOTANİK KÖŞE oluşturdular.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen mangala turnuvasının kazananı belli oldu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma programını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Ock

11 Eylül 2023'te başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi öğrencilerimizin karnelerini almaları ile sona erdi. Yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerimiz karne heyecanı yaşadılar. Öğretmenlerimiz ve velilerimiz öğrencilerimizin karne heyecanına hep birlikte ortak oldular.

Ara

Ülkemizde 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan "Tutum , Yatırım ve Türk Malları Haftası"(Yerli Malı Haftası) kapsamında  okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Kas

Okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kızılay haftası kutlandı.

Kas

Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya AFET Azaltma Günü sebebiyle "Deprem ve Personel Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri 4 Ekim Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü kapsamında bilinç oluşturmak ve hayvanlara yardımın önemini vurgulamak için okullarında “Bir Kap Mutluluk” projesini hayata geçirdiler.

Öğrencilerimiz dünyanın katmanlarını öğrenirken keyifli vakit geçirdiler.