ELAZIĞ / SİVRİCE - Atatürk İlkokulu

Mahmut BAKIR - Okul Müdürü

1986 PALU Karasalkım Köyü doğumludur. İlkokulu Karasalkım İlkokulu´nda, Ortaokulu Elazığ Evrenpaşa Ortaokulu´nda, liseyi de Elazığ Hıdır Sever Lisesi´nde okudu. 2007 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 29 Ağustos 2007 tarihinde Şanlıurfa Koçak İlköğretim Okulu´na atandı ve Müdür Yetkili Öğretmenlik görevini yürüttü. 2009 yılında Hatay-Serinyolda Jandarma Asteğmen olarak askerlik görevini tamamladı. Şanlıurfa Koçak İlköğretim Okulu´nda 4 yıllık Müdür Yetkili Öğretmenlik görevinden sonra, Şanlıurfa Merkez Karatepe İlkokulu´nda 1 yıl ve Mehmetçik İlkokulu´nda 1 yıl Müdür Yetkili Öğretmen olarak çalıştı. 2014 İl Dışı Yer Değiştirme sonucu Palu Ali Rıza Septioğlu İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atandı. 2015 İlk Defa ve Yeniden Müdür Yardımcılğı Görevlendirmeleri kapsamında Palu İlkokulu müdür yardımcılığına atandı ve bu görevi 7 yıl boyunca yürüttü. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına ilk defa yönetici görevlendirmesi kapsamında  okulumuza okul müdürü olarak atanan Mahmut BAKIR, 08.09.2021 tarihi itibari ile okulumuzdaki görevine başlamıştır. Yüksek Lisansını Fırat Üniversitesi Eğitim Yönetim Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında  tamamlayan Mahmut BAKIR, evli ve biri erkek ikisi kız olmak üzere üç çocuk babasıdır.