ELAZIĞ / SİVRİCE - Atatürk İlkokulu

Etiket Sonuçları: etkinlik

May

Trafik güvenliği konusunda mevcut farkındalığın arttırılması amacıyla İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde, ilkokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığını geliştirmek için okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Mrt

27 Mart Kütüphane Haftası kapsamında öğrencilerimiz  Sivrice İlçe Halk Kütüphanesine gezi gerçekleştirdiler.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen mangala turnuvasının kazananı belli oldu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma programını okulumuzda coşkuyla kutladık.

ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ ÇİZELGESİ

Haz

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Mehmet TÜNÇ ile birlikte okulumuz bahçesinde kahvaltı yaptı.

Haz

Okulumuz anasınıfı, 1/A Sınıfı ve 4/A Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu gösterileri, okuma bayramı, mezuniyet ve kep atma töreni 01 Haziran 2023 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Mrt

Okulumuz minik öğrencileri Yaşlılar haftasında ki etkinlikleri ile büyüklerinden tam not aldı.